Tartu Tervishoiu Kõrgkooli karjääripäeval tutvustasime tudengitele praktika- ja töövõimalusi IVKHs

karjääripäeval Vasakult: neuroloogia osakonna õde Eerika Müür, õenduskvaliteedi spetsialist Helen Seppik ja kirurgiakliiniku õendusjuht Julia Kedus.

Teisipäeval, 11. oktoobril toimus Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis karjääripäev. Üritus oli mõeldud tervishoiu erialade tudengitele. Neil oli väga hea võimalus tutvuda erinevate tervishoiuasutuste ja koostööpartnerite esindajatega, kes tegid tudengitele ülevaate oma organisatsioonidest ja tutvustasid praktika- ja töövõimalusi. Meie keskhaigla tiim käis üritusel järgnevas koosseisus (pildil vasakult): neuroloogia osakonna õde Eerika Müür, õenduskvaliteedi spetsialist Helen Seppik ja kirurgiakliiniku õendusjuht Julia Kedus.

„Üritus möödus väga positiivselt, kuna tudengid on väga huvitatud Ida-Viru Keskhaiglast nii praktikakohana kui ka tuleviku töökohana. Väga meeldis, et tudengid olid väga avatud ning jagasid meile ka oma ideid ja mõtteid, mis on nende kui tudengite jaoks oluline praktikabaasi ja tuleviku töökoha valimisel. Seega tõime ürituselt kaasa ka häid ideid tuleviku jaoks“, sõnas õenduskvaliteedi spetsialist Helen Seppik.

SA Ida-Viru Keskhaigla | Tervise 1, 31025 Kohtla-Järve | Privaatsusinfo