No module Published on Offcanvas position
Registratuur töötab E-R 8-18 33 111 33

Oleme usaldusväärsed, inimlikud, tegusad

registratuur kontakt

Õnnitlesime meie värskeid arstiteaduskonna lõpetajaid ja magistrikraadi omandanud kolleege

lõpetajadVasakult: Jekaterina Soitu, Toomas Kariis, Koit Oras, Konstantin Knjazev, Aleksandra Šilova, Ksenia Krivorukova, Anna Topkina, Tarmo Tohver.

Ida-Viru Keskhaigla on uhke oma töötajate üle, kes on edukalt lõpetanud oma õpingud sel õppeaastal ja saanud erinevaid kvalifikatsioone kinnitavad diplomid. Soovime südamest õnnitleda neid kõiki selle olulise saavutuse puhul!

Haiglas pöörame suurt tähelepanu töötajate pidevale arengule ja professionaalsele kasvule. Kõik meie töötajad, kes jätkavad õppimist ja enesetäiendamist, mängivad olulist rolli meie patsientidele kvaliteetse meditsiiniabi ja toetavate teenuste tagamisel. 

Arstiteaduskonna on edukalt lõpetanud EMOs töötavad üldarstid Konstantin Knjazev, Ksenia Krivorukova, Aljona Fadejeva ja Vladislava Krivonossenko. Nad kõik on astunud residentuuri. Üldkirurg dr Aleksandra Šilova on edukalt lõpetanud residentuuri lastekirurgia erialal ja dr Olga Lapkovskaja kardioloogia residentuuri. Dr Jekaterina Soitu sai perearsti kvalifikatsiooni ja töötab perearstina Ahtme tervisemajas. Laboriteenistuse bioanalüütik Anna Topkina omandas magistrikraadi biomeditsiinis. Ukrainast tulnud arstid Inna Dolgova (töötab üldarstina anestesioloogia- ja intensiivravikliinikus) ja Hanna Šelofast (asub üldarstina tööle alates 1. augustist) tõestasid arsti kvalifikatsiooni Eestis. Ämmaemand Jevgenia Kravtšenko omandas Tartu Ülikooli õendusteaduse magistrikraadi. Haldusjuht Koit Oras sai tehnikateaduste magistrikraadi. Sisekliiniku osakonna sekretär Ivika Karjus omandas Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis tervishoiusekretäri eriala (kutseõpe). Kõrgkoolide lõpetajaid õnnitlesid juhatuse liikmed Tarmo Tohver ja Toomas Kariis.  

Sõltuvalt erialasest suunast kingiti verivärsketele spetsialistidele stetoskoobid, väiksed vererõhumõõtjad, Tartu Ülikooli Kirjastuse kinkekaardid ja haigla meened.

Soovime teile palju edu edaspidiseks!

Erakorralise meditsiini osakond, Ilmajaama 12, Ahtme linnaosa, Kohtla-Järve
Ahtme aktiivravikompleks, Ilmajaama 12, Ilmajaama 14, Ahtme linnaosa, Kohtla-Järve
Järve tervisemaja, Ravi 10d, Järve linnaosa, Kohtla-Järve
Taastusravi- ja õendusabikliinik, Ravi 10, Järve linnaosa, Kohtla-Järve
Kiviõli tervisekeskus, Keskpuiestee 36, Kiviõli
Sillamäe tervisekeskus, Kajaka 9, Sillamäe
Torujõe noortekodu (sõltuvusprobleemidega noorukite ravikeskus), Torujõe 3, Järve linnaosa, Kohtla-Järve
IVKH vastuvõtud Narvas, Kerese Keskus, Kosmonaudi 4

Arve rekvisiidid:

SA Ida-Viru Keskhaigla

Reg nr 90003433

KMKR nr EE100863846

Tervise 1, 31025, Kohtla-Järve

Arvelduskontode numbrid:

SEB EE811010220029123013

Swedbank EE722200221019871533

LHV EE32770771003371793