13. aprillil külastasid meie haiglat Tartu Ülikooli Kliinikumi anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku õendusjuhid

13aprill

Neljapäeval, 13. aprillil külastasid meie haiglat Tartu Ülikooli Kliinikumi anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku õendusjuhid. IVKH esindajad tutvustasid haigla ruume, organisatsiooni struktuuri ja töökorraldust.

Meie kohtumisel Tartu kolleegidega toimus viljakas arutelu, mille käigus vahetasime omavahel kogemusi. Oluline on märkida, et Tartu kolleegid töötavad sarnastes valdkondades ja omavad oma töös märkimisväärset kogemust. Arutleti erinevate tööaspektide ja meetodite üle, mida nende praktikas kasutatakse. Lisaks tutvustati huvitavaid meetodeid, mida kasutatakse välismaistes meditsiiniasutustes, mis köitsid meie töötajate tähelepanu.

Seejärel korraldasime ekskursiooni IVKH ruumides ja demonstreerisime kolleegidele osakondade seadmete ja töövahendite kasutamist patsientide raviks, samuti kvaliteedikontrolli- ja juhtimissüsteemi.

Olime rõõmsad, et saime oma kogemusi kolleegidega jagada ja loodame tulevikus viljakat koostööd jätkata. Teadmiste ja kogemuste jagamine on oluline tegur, mis võimaldab meil leida parimaid lähenemisviise patsientidele ja nende lähedastele.

SA Ida-Viru Keskhaigla | Tervise 1, 31025 Kohtla-Järve | Privaatsusinfo