Prindi

Ida-Viru Keskhaiglaga liitus ortopeed dr Triin Tammeleht

Ortopeedia vanemarst dr Triin TammelehtDr Triin Tammeleht asus tööle ortopeedia vanemarstina.

Märtsikuus tuli Ida-Viru Keskhaiglasse tööle ortopeed dr Triin Tammeleht. Tema on ortopeedia vanemarst. "Olen pärit Lääne-Virumaalt ja lõpetasin Tartu Ülikooli arstiteaduskonna, seejärel jätkasin residentuuriga Tallinnas ning hiljuti alustasin tööd Ida-Viru Keskhaiglas. Enne IVKH meeskonnaga liitumist töötasin Rakvere Haiglas, kus tegelesin päevakirurgia ja traumaraviga," sõnab dr Tammeleht.

Dr Tammeleht lisab, et peamised plaanid, mida ta kavatseb ellu viia, hõlmavad kindlasti mõningaid muudatusi. "Minu peamine eesmärk on kolleegide tööd lihtsustada ja tagada neile mugavam töökeskkond. Soovin kindlasti osaleda operatsioonidel; vastuvõtud algavad mul aprillist, kuid olen juba saanud kolleegile assisteerida. Hetkel jagan ortopeedia vanemarsti kohustusi koos ortopeedia juhtivarsti Dmitrii Khegai'ga. Eelistan praktilist tööd paberitööle. IVKH-s meeldib mulle keskkond ning usun, et siin saab hästi tööd teha," resümeerib ortopeedia vanemarst.

Dr Triin Tammeleht on "AOTrauma Eesti" seltsi liige ja kuulub ka juhatusse. Lisaks on ta määratud ka Eesti Ortopeedia Seltsi juhatuse liikmeks.